Training & Coaching

ABM Professional stoomt mensen klaar voor (leidinggevende) functies binnen het dealerbedrijf.

Ons Training programma is modulair van opbouw en kent verschillende kennisniveaus.

Een automobielbedrijf is een complexe verzameling van activiteiten, die aan elkaar gerelateerd zijn.

Bij verkoop van een nieuwe auto, kan men een gebruikte auto inruilen. De afleveringskosten en opknapkosten zullen uitgevoerd worden door de werkplaatsen/of de carrosserie afdeling met in de meeste gevallen leveringen van onderdelen en accessoires. Nieuwe en gebruikte auto's kunnen ingezet worden in de Lease en Verhuur. Tevens kan er voor een financiering en indien daartoe bevoegd, verzekeringen voor de klanten worden afgesloten.

De Klantentevredenheid vanuit de werkplaats en carrosserie afdeling, kan bewerkstelligen dat een klant wederom "in is" voor een Nieuwe/Gebruikte auto of andere diensten.

Voorbeelden te over maar de vraag is: "Kan men dit ook financieel meten?".

Het antwoord hierop is een volmondig ja!

Niet alleen het meten is belangrijk maar de hieruit voortvloeiende kennis om het bedrijf en al zijn activiteiten te optimaliseren; innovatief en toch beheersbaar te werken, maakt dat de "Business Management" kennis enorme toegevoegde waarde is.

De ABM Professional experts leveren dan ook een trainingsprogramma, dat modulair van opbouw is en flexibel inspeelt op verschillende kennisniveaus. Wij benutten in onze trainingen ook onze Business Improvement Tools, die dankzij onze ingebouwde language tool, werken in verschillende talen.

Maatwerk leveren en bijblijven met het steeds sneller veranderende business environment maakt het onderscheid dat zo typerend is voor ons.


Training on tour in several cities in Germany.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op