Voor autodealers

Autobedrijven beseffen na de economische crisis, dat we nu te maken hebben met een immer veranderende automotive omgeving. Nu - meer dan ooit - is een goede bedrijfsvoering, inzicht in de bedrijfsresultaten en kostbewustzijn van levensbelang. Dat kan betekenen dat u moet investeren, innoveren, consolideren ... of (verlieslatende) activiteiten een andere impuls of bestemming moet geven.

Groeien of inkrimpen?

Banken zijn ondanks de beperkingen die opgelegd zijn na de financiële crisis nog steeds in staat u te adviseren, maar nu op een andere manier, waarbij crowd funding met/of aantrekken van mede financiers tot de mogelijkheden behoren.

Maar waar kunt u dan nieuw kapitaal aantrekken? Hoe krijgt u goed inzicht in uw bedrijfsresultaten? Moet u bedrijven of bedrijfsonderdelen herstructureren, kopen of verkopen? Hoe maakt u uw bedrijf winstgevender?

Betrouwbaar advies

De ABM Professionals zijn beter dan wie dan ook toegerust om u hierbij te helpen. Wij hebben ons toegelegd op het analyseren, interpreteren en presenteren van financiële informatie van autobedrijven. Op grond van uw specifieke situatie ontwikkelen wij vervolgens business plannen die kostenbesparingen, investeringen, herstructurering van de financiering, fusies, overnames, bedrijfsopvolging en reorganisaties mogelijk maken.

Daarbij helpen wij u natuurlijk bijvoorbeeld ook:

  • Bij besprekingen met de bank, financiers, crowd funding.
  • Als intermediair bij bedrijfsovernames
  • met het creëren van draagvlak en het doorvoeren van veranderingen en meer.
  • Advies met verstand van zaken van het dealerbedrijf dus.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op