Voor importeurs

Een sterk dealernetwerk is een essentiële voorwaarde voor het behalen van klanttevredenheid en groei van het marktaandeel. Goed gerunde, professionele dealerbedrijven die een goed rendement behalen zijn daarbij onontbeerlijk.

Netwerk professionaliseren

ABM Professional helpt automerken om dealernetwerken te professionaliseren, o.a. door de financiële verslaglegging van de alle dealers eenduidig in te richten. Hierdoor wordt het mogelijk financiële prestaties te analyseren en bedrijfsvergelijking te maken op basis van objectieve indicatoren (KPI's).

Want successen vertalen zich in financiële resultaten. Onze rapporten wijzen uit of er technieken, methodes, processen, activiteiten of beloningmethodieken zijn die effectiever zijn om een beter resultaat te halen dan andere technieken. Op basis van deze zogenoemde "best practises" kunt u aan andere dealerbedrijven in uw netwerk doelgericht advies gegeven over hoe zij duurzame structurele omzet - en rendementsverbeteringen kunnen behalen.

BM Programma's

ABMProfessional biedt auto importeurs en fabrikant een kant-en-klaar BM programma. Hierin ligt een schat aan kennis en ervaring in automotive business management met vele merken - in binnen en buitenland - besloten. Ter aanvulling bieden wij:

  • Business clubs en profit clinics
  • Sales en Aftersales performance verbeteringsprogramma's
  • Opleidingen tot financieel manager automobielbedrijven
  • Advies over dealer management systemen
  • Klantentevredenheidsanalyse
  • Personeelanalyse

En meer. Heeft u een specifiek probleem of mensen met automotive ervaring nodig in uw netwerk? Bel ons nu.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op